دوره اصول طراحی کسب و کار
معرفی دوره
شاید شنیده باشید که 95 درصد استارتاپ ها شکست میخورند! آیا این حقیقت دارد؟ موضوع مهم این است که راه اندازی استارتاپ یک روش است که با یادگیری اصولی آن و با بررسی مدل های موفق و استخراج باور های مناسب در مورد کسب و کار و توسعه آن میتواند همیشه رو به رشد باشد. ما در این دوره قصد داریم به نکاتی اشاره کنیم که کمتر گفته و یا شنیده میشود. ولی اصل اساسی هر کسب و کار است چه استارتاپ باشد چه یک کسب و کار سنتی با آگاهی از این اصول میتواند ساده تر مطمئن تر کسب و کار خود را راه اندازی کند.
در این دوره قصد داریم اصول طراحی کسب و کار را از مرحله شکل گیری ایده تا ورود آن به بازار آموزش دهیم. هدف ما از این دوره آموزش ساده و در عین حال کاربردی نکات اصلی راه اندازی استارتاپ است. تا ریسک آن را تا حد زیادی کاهش دهیم و قدم های مطمئن تری در این مسیر برداریم. من امین حسینی مدرس این دوره با توجه به سابقه فعالیتم از سال 1397در اکوسیستم نوآوری و منتورینگ و مشاوره به صدها استارتاپ قصد دارم چالش های اصلی این مسیر را بازگو کنم و به شما آموزش دهم تا چطور با انتخاب درست مسائل را به صورت ریشه ای حل کنید تا در ادامه مسیر توسعه کسب و کار قدم های تکاملی را راحت و مطمئن بردارید. همچنین خبر خوب برای آن دسته از افرادی که علاقه مند هستند به اکوسیستم نوآوری وارد شوند این است که من با توجه تجربه ام در ارزیابی و کارشناسی ده ها استارتاپ در مسابقات و رقابت های مختلف نوآوری، قصد دارم شاخص های ارزیابی و نکات کلیدی برای پذیرش در پارک های علم و فناوری، مراکز رشد، و شتابدهنده و همچنین و مزایا و معایب هر کدام از آنها را به شما آموزش دهم.
آنچه در این دوره می آموزید
اصول ایده پردازی در کسب و کار و طراحی محصول و خدمات از آن
اصول طراحی بوم مدل کسب و کار
زمان مناسب برای لانچ محصول و ورود به بازار
اهمیت نوآوری ها و تکنولوژی ها در طراحی کسب و کار
مزایا و معایب جذب سرمایه گذار و روش های آن
اصول تیم سازی و باید ها و نباید های آن
نکات ورود به اکوسیستم نوآوری و مزایا و معایب آن
مراکز حمایت کننده از کسب و کار ها و تفاوت های آنها
شاخص های پذیرش در مراکز رشد و شتابدهنده ها
شاخص های پذیرش در جلسات داوری سرمایه گذاری و مسابقات نوآوری
معرفی ویدئویی
طراحان سایت هنگام طراحی قالب سایت معمولا با این موضوع رو برو هستند که محتوای اصلی صفحات آماده نیست. در نتیجه طرح کلی دید درستی به کار فرما نمیدهد. اگر طراح بخواهد دنبال متن های مرتبط بگردد تمرکزش از روی کار اصلی برداشته میشود و اینکار زمان بر خواهد بود. همچنین طراح به دنبال این است که پس از ارایه کار نظر دیگران را در مورد طراحی جویا شود و نمیخواهد افراد روی متن های موجود تمرکز کنند.
از آنجا که لورم ایپسوم، شباهت زیادی به متن های واقعی دارد، طراحان معمولا از لورم ایپسوم استفاده میکنند تا فقط به مشتری یا کار فرما نشان دهند که قالب طراحی شده بعد از اینکه متن در آن قرار میگرد چگونه خواهد بود و فونت ها و اندازه ها چگونه در نظر گرفته شده است.